Om os

Hos MACART køber du kunsttryk og ikke et almindeligt offsettryk – som de fleste plakater er fremstillet i.

Det du køber hos Macart.dk, er printet med en metode som kaldes Giclée-print og det betyder at der ikke findes “raster-punkter” som i almindeligt offsettryk.

Giclée-print anvender op til tretten forskellige vandbaserede farver for at kunne gengive værkerne bedst muligt. På den måde får man et stykke kunst der kan sammenlignes med værker, der er fremstilles med anerkendte metoder som f.eks. litografi, radering og serigrafi.

Farverne i et Giclée-print er desuden lysægte og påvirkes ikke i nær samme grad som et offsettryk, der blegner efter få måneders lyspåvirkning. Og sidst men ikke mindst – vi trykker maksimalt 50 eksemplarer af hvert kunstværk.

Derfor er prisen selvfølgelig også anderledes end ved almindelige plakater – pris og kvalitet følges nemlig ad.

Hos MACART.dk har vi ikke dag til dag levering. Det skyldes at alle vores kunsttryk produceres når vi modtager en bestilling. Såfremt kunsttrykket skal signeres og nummereres af kunstneren, går der yderligere et par dage. Vi har ikke nogen lagervare, men vi bestræber os for at levere alle bestillinger inden for 10 til 14 arbejdsdage.

MACART.dk – vi sælger kvalitetskunst af kendte danske kunstnere.

ØNSKER DU AT SÆLGE KUNSTTRYK?

Medlemmer af BILLEDKUNSTNERNES FORBUND kan gratis få markedsført sig selv og sin kunst på MACART.dk. Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

 

TRYKKLARE FILER

Hvis du ønsker at sælge kunst på vores sitet, skal vi have trykklare filer, som gengiver farverne i billedet bedst muligt. Såfremt du ikke selv har kontakt til en fotograf, kan vi henvise til en i vores store netværk. Filer som ikke er i god nok kvalitet eller opløsning kan vi desværre ikke trykke efter. Filfremstilling og affotografering behøver ikke være en dyr fornøjelse.